Actueel

Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd

ActiviteitenWaarom onthouden we bepaalde dingen wel, andere niet en hoe kan het dat het geheugen soms minder goed werkt? Op woensdag 21 oktober om 19u30 zal ECD brOes-medewerker Robbie Dumoulin in 10 minuten uitleg geven waarna u vragen kan stellen.

Lees verder >

Filmvoorstelling The Castle

Op donderdag 5 november om 13u30 vertoont het Filem'On Filmfestival de film 'The Castle' in Cinema Nova, Arenbergstraat 3 in Brussel. ECD brOes verzorgt mee het debat nadien. Iedereen welkom!

Lees verder >

Praatcafé Dementie

ActiviteitenZit u met vragen over hoe omgaan met iemand met dementie? Op het Praatcafé Dementie van donderdag 5 november om 15u kunt u meer te weten komen over dementie, lotgenoten treffen of je vragen stellen aan verscheidene professionals. We zullen kunnen ervaren dat kunst een belangrijke rol kan spelen in het contact maken met mensen met dementie dankzij de tentoonstelling Forgotten Senses.

Lees verder >

Coronavirus en dementie

ActueelWie met vragen zit over het coronavirus en de impact op personen met dementie kan bij ECD brOes terecht.

Lees verder >

Dementie en nU

Activiteiten“Dementie en nu” is een psycho-educatiepakket voor mantelzorgers, ontwikkeld op initiatief van het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen vzw en de Alzheimer Liga Vlaanderen vzw.

Lees verder >