Nieuwsbrief Expertisecentrum Dementie Contact juni 2018 (2)

Expertisecentrum Dementie Contact respecteert jouw privacy 

Op 25 mei ging de GDPR (General Data Protection Regulation) van start, de nieuwe Europese privacywetgeving. Deze regelgeving legt de spelregels vast over het gebruik en de bescherming van persoonlijke gegevens.

Als Expertisecentrum Dementie Contact springen we uiteraard heel vertrouwelijk om met je persoons- en contactgegevens. Tegelijk herinneren we je er graag aan dat je deze nieuwsbrief ontvangt omdat je je daarvoor inschreef via onze website. Je naam en mailadres als abonnee worden niet voor andere doelen gebruikt of verspreid. Wil je je graag uitschrijven voor deze nieuwsbrief, dan kan dat door onderaan deze mail te klikken op ‘uitschrijven’.

 

Expertendag “(A)Typisch dementie”? (6/09/18)

Interesse om deel te nemen? Wees er snel bij want er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!

Programma en inschrijven.

 

Een leuke vakantietip!

Mantelzorger Fabienne Schepers organiseert alweer de 3e editie van de “wandeling tegen dementie”. Op 19 augustus kan je genieten van een mooie wandeling, voorzien van hapjes en tapjes, in Kortessem. Je bijdrage is ten voordele van het Alzheimer Research Centre KULeuven.

Cynthia Reekmans nodigt je alvast uit!

Lees alles over dit initiatief op de website en bekijk de filmpjes van onder andere Andrea Croonenberghs, Peter Vanvelthoven en Vincent Van Quickenborne!

 

Team ECD Contact wenst je een …

 

< boven > < venster sluiten >