Nieuwe opname-afdeling openen voor ouderen met psychosociale, psychiatrische en/of cognitieve moeilijkheden in Ziekenhuis Maas en Kempen

Vanaf 1 oktober 2018 zal het Medisch Centrum St. – Jozef in samenwerking met ziekenhuis Maas en Kempen te Maaseik een opname-afdeling openen voor ouderen met psychosociale, psychiatrische en/of cognitieve moeilijkheden. Deze afdeling wordt geopend in het nieuwe ziekenhuis te Maaseik.

Een team van hulpverleners, gespecialiseerd in ouderenpsychiatrie werkt dagelijks samen met de geriater om de psychische moeilijkheden van de oudere patiënt te behandelen. Deze behandeling loopt in nauwe samenwerking met het natuurlijk (familie, buren, …) en professioneel (huisarts, WZC, familiehulp, …) netwerk van de patiënt.

We streven naar een zo kort mogelijke opname, dichtbij de woonplaats van de patiënt en zijn familie.  Een opname kan afgesproken worden via het telefoonnummer 089/506252 en u mag dan vragen naar hoofdverpleegkundige S. Schildermans of ouderenpsychiater Dr. H. Peeters. Een professioneel, dynamisch en enthousiast team staat klaar om u met de beste zorg te omringen.

Ziekenhuis Maas en Kempen, Diestersteenweg 425, 3680 Maaseik