Expertisecentrum Dementie Vlaanderen en de regionale expertisecentra dementie in de kijker bij Danshart!

Expertisecentrum Dementie Vlaanderen en de regionale expertisecentra dementie in de kijker bij Danshart!

In 2017 vindt het tweejaarlijks benefietdansfeest van S-Sport // Recreas plaats in de 5 Vlaamse provincies. Op 23 en 30 november zal Danshart meer dan 1000 mensen 10 uur lang aan het dansen brengen. Er wordt gedanst en gefeest voor het goede doel, het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen. Met de opbrengst van deze dansmarathon willen de expertisecentra lokale projecten ondersteunen. Op die manier komt de opbrengst opnieuw ten goede aan de burger en aan wie met dementie te maken heeft. De regionale expertisecentra dementie zullen ook aanwezig zijn op diverse dansavonden met meer info over dementie. We hopen op die manier een steentje bij te dragen aan de verdere sensibilisering rond de aandoening.

Danshart trakteert op optredens van Garry Hagger en Frank Galan die voor deze actie trotse peter zijn. Yesterday radio met DJ Johan Persyn trakteert jou op de beste platen uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Stuur hier jouw favoriete nummer in en maak kans op een CD met de beste nummers! Iedereen is welkom! De locaties zijn ook toegankelijk voor personen met een beperking. Hieronder kan je meer informatie vinden over de verschillende locaties.

23 november

Antwerpen
Depot Deluxe, Nijverheidsstraat 27, Hemiksem
Optreden Garry Hagger: 19 uur
De regionale expertisecentra dementie Orion ism PGN en Tandem zijn aanwezig met een infostand. Contactpersoon is Riet Pauwels.

Limburg
Zaal Germinal, Capucienenstraat 10, Hasselt
Optreden Garry Hagger: 15.30 uur
Regionaal expertisecentrum dementie Contact is aanwezig met een infostand. Van 14 tot 16 uur zal deze ook bemand zijn met info voor wie het wenst. Contactpersoon is Katrien Moors.

30 november

Vlaams-Brabant
Zaal de Manège, Sint-Jorisplein 20, Tienen
Optreden Garry Hagger: 13 uur
Regionale expertisecentra dementie brOes en Memo zijn aanwezig met een infostand.
Robbie Dumoulin en Caroline Terranova staan ter beschikking!

Oost-Vlaanderen
Fiertelhof, Staatsbaan 149, Zulte
Optreden Garry Hagger: 17 uur

West-Vlaanderen
Zaal Jonkhove, Aartrijksestraat 9, Aartrijke
Optreden Frank en Christel Galan: 17.30 uur
De regionale expertisecentra dementie Foton en Sophia zijn aanwezig met een infostand van 10 tot 18 uur. Contactpersoon is Hilde Delameilleure.