Ontmoetingsmomenten van Foton in Brugge!
Het programma voor het voorjaar 2020 is er! Klik snel om te ontdekken!  

Actueel

Maatregelen Corona virus

Beste Foton-bezoeker of familielid Wij volgen de richtlijnen van de overheid over het Corona-virus. Het is ook onze zorg en verantwoordelijkheid om mogelijke verspreiding in de kwetsbare doelgroep: (oudere) personen met dementie tegen te gaan. Wij hopen op uw begrip, en wensen dat u in goede gezondheid mag blijven!

Lees verder >

Verteltas dementie

Eigen publicatiesInzetten op een positieve genuanceerde beeldvorming rond dementie begint vroeg. Daarom herwerkten de twee West-Vlaamse expertisecentra dementie (ECD) de verteltas dementie voor het onderwijs. Deze verteltas bevat een gevarieerd aanbod van spelmateriaal, leesboeken en achtergrondinformatie rond het thema dementie.

Lees verder >

Muzieknamiddagen in Tielt!

In de kijkerVanuit de samenwerkingsovereenkomst die in 2018 ontstond tussen thuisbegeleidingsdienst Foton, Zorg Tielt en OCMW Ruiselede biedt het regiohuis van Familiezorg West-Vlaanderen vzw muzieknamiddagen aan voor personen met dementie en hun mantelzorgers.

Lees verder >

Dementie en nU

In de kijkerDe cursus “Dementie en nu” richt zich naar familieleden en mantelzorgers die thuis of daarbuiten de zorg opnemen voor een persoon met dementie.

Lees verder >