Koop de single 'morgen' en steun zo thuisbegeleidingsdienst dementie Foton
Niet te missen!
Klik hier voor het programma van het Fotonhuis -najaar 2018
Regio's Noord-West Vlaanderen

en Oostende - Veurne

Actueel

Samenwerking Concertgebouw Brugge en Foton resulteert in prachtig benefietconcert

In de kijkerOp vrijdag 19 oktober beroerde het orkest Anima Eterna Brugge een volle concertzaal met het werk van de jonge Mozart. Met de aankoop van een concertticket steunden de toeschouwers het expertisecentrum en de thuisbegeleidingsdienst van Foton.

Lees verder >

Campagne SaniMemorix zet preventie van dementie op de kaart

In de kijkerOp de internationale Alzheimerdag, vrijdag 21 september 2018, werd een publiekscampagne gelanceerd om aandacht te vragen voor die relatie tussen leefstijl op middelbare leeftijd (40 tot 75 jaar) en het risico op dementie op hogere leeftijd. Een gezonde leefstijl kan het risico op dementie gevoelig doen dalen.

Lees verder >

Samenwerking tussen het OCMW van Ruiselede en thuisbegeleidingsdienst dementie Foton

In de kijkerOp 26 juni 2018 ondertekenden het OCMW van Ruiselede en thuisbegeleidingsdienst dementie Foton een samenwerkingsovereenkomst. Hierdoor kunnen personen met dementie woonachtig in Ruiselede vanaf nu gratis beroep doen op gespecialiseerde psychosociale begeleiding door dementieconsulenten

Lees verder >

Dementie en nU

In de kijkerDe cursus “Dementie en nu” richt zich naar familieleden en mantelzorgers die thuis of daarbuiten de zorg opnemen voor een persoon met dementie.

Lees verder >

Symposium Overlegplatform Dementie Noord-West-Vlaanderen

In de kijkerOp 18 oktober 2018 organiseert het Overlegplatform Dementie Noord-West-Vlaanderen een symposium rond ethisch denken over onze dagelijkse zorg voor mensen met dementie.

Lees verder >