Ontmoetingsmomenten van Foton in Brugge!
Het programma voor het najaar 2019 is er! Klik snel om te ontdekken!  
Muzieknamiddagen Tielt!
Klik hier voor het programma van de muzieknamiddagen in Tielt - najaar 2019
Koop de single 'morgen' en steun zo thuisbegeleidingsdienst dementie Foton

Actueel

Specifieke opleiding vroegtijdige zorgplanning bij personen met dementie - VOLZET

VormingDeze driedaagse opleiding gaat door in Roeselare en is bedoeld voor professionelen die werken met mensen met dementie.

Lees verder >

Verteltas dementie

Eigen publicatiesInzetten op een positieve genuanceerde beeldvorming rond dementie begint vroeg. Daarom herwerkten de twee West-Vlaamse expertisecentra dementie (ECD) de verteltas dementie voor het onderwijs. Deze verteltas bevat een gevarieerd aanbod van spelmateriaal, leesboeken en achtergrondinformatie rond het thema dementie.

Lees verder >

Muzieknamiddagen in Tielt!

In de kijkerVanuit de samenwerkingsovereenkomst die in 2018 ontstond tussen thuisbegeleidingsdienst Foton en het OCMW van Ruiselede biedt het regiohuis van Familiezorg West-Vlaanderen vzw vanaf het najaar van 2019 ook muzieknamiddagen aan voor personen met dementie en hun mantelzorgers.

Lees verder >

Wandelen in Bulskampveld - Move for dementia - 8 september 2019

In de kijker‘Move for Dementia’. Met deze slogan wil men over heel Europa mensen in beweging zetten. Omdat bewegen goed is voor iedereen en dus ook voor mensen met dementie. Daarom trokken wij, mensen met dementie en mantelzorgers, vrijwilligers, het Foton team en sympathisanten, op zondag 3 september naar het domein Bulskampveld in Beernem voor een mooie en verbindende wandeling.

Lees verder >