Zorgcirkels jongdementie
Memo is partner van de zorgcirkels jongdementie. Klik hier voor meer informatie.

Actueel

Aanbod voorjaar 2021

VormingBasis terugkomdagen voor referentiepersonen dementie, Thema-avonden in samenwerking met PANAL vzw, Minisymposium Lewy Body dementie, ... coronaproof georganiseerd of digitaal aangeboden indien nodig.

Lees verder >

Vacature

Memo is op zoek naar een coördinator/dementie-expert (deeltijds) en een consulent (deeltijds) voor de regio Halle-Vilvoorde.

Lees verder >

Webinar Christian Bakker

Gratis LIVE webinar op dinsdag 22 februari 2021. Omgaan met veranderend gedrag en emoties bij jonge mensen met dementie. Spreker: Dr. Christian Bakker. Registreer nu!

Lees verder >

Dementie op jonge leeftijd: leven in het nu, denken aan later. Symposium en boekvoorstelling.

VormingNIEUWE DATUM 02/12/2021 in Leuven: Symposium met boekvoorstelling ‘Dementie op jonge leeftijd’ waarbij de nieuwste inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek en praktijk in Nederland en Vlaanderen aan bod komen.

Lees verder >

Gratis e-learnings bij covid-19

VormingWerk je in deze coronatijden met mensen met dementie en kan je een opfrissing gebruiken? Ben je op zoek naar tips om te communiceren bij dementie? Hoe geef je warme zorg met een mondmasker aan? Op deze drie vragen geven we antwoorden in drie beknopte e-learnings. Je kan ze gratis bekijken!

Lees verder >