Contact

Contact

Het Expertisecentrum Dementie Memo is gevestigd op 2 locaties in Vlaams-Brabant: in Leuven en in Dilbeek.

Memo regio Oost-Brabant,

‘s-Hertogenlaan 97, 3000 Leuven

Tel: 016 50 29 06

Mail: memo@dementie.be

 

Memo regio Halle-Vilvoorde

de Heetveldelaan 8, 1700 Dilbeek

Tel: 02 344 44 40

Mail: memo@dementie.be

Wij zijn tijdens de werkdagen telefonisch en via email bereikbaar van 9u tot 17 uur. Bij afwezigheid kan je een bericht inspreken op ons antwoordapparaat. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Geef best vooraf een seintje als je wenst langs te komen voor een bezoek aan het documentatiecentrum of voor een gesprek, zodat je niet voor een gesloten deur staat en we de nodige tijd voor jou kunnen voorzien.

Kom je met het openbaar vervoer: kijk dan op deze link

Kom je met de auto?

Dit is de wegbeschrijving naar Dilbeek:

  • Komend uit richting Zaventem, Antwerpen of Gent: neem de Ring en voorbij het klaverblad Groot-Bijgaarden afrit 13 Dilbeek
  • Komend uit richting Bergen-Charleroi: volg de Ring langs de westkant van Brussel tot afrit 13 Dilbeek
  • Komend uit het centrum van Brussel: neem de Ninoofsesteenweg tot aan de Ring, afrit 13 Dilbeek, dan vóór pompstation naar rechts, voorbij Gemeentehuis/Kasteel naar links
  • Komend uit richting Ninove en het Pajottenland: volg de Ninoofsesteenweg tot vóór de Ring, afrit 13, dan aan het pompstation naar links, voorbij Gemeentehuis/Kasteel naar links

Parking Dilbeek: Er is parkeergelegenheid  in de straat of op parkings in de buurt :CC Westrand Dilbeek – 500 meter Kasteelhoeve – 200 meter Parkeerplaats voor mensen met een beperking 50 meter van het gebouw.

 

 

Dit is de wegbeschrijving naar Memo Leuven:

Vanaf de snelweg E314 / A2 neem je afrit 18 (Leuven-Herent) naar de Nieuwe Mechelsesteenweg. Op het einde van de afrit volg je de richting Leuven-centrum. Neem de eerste straat rechts ter hoogte van de verkeerslichten en hou links aan naar de ’s Hertogenlaan. Je vindt Memo aan huisnummer 97 op je rechterkant.

Parking Leuven:

Er kan geparkeerd worden op de ’s Hertogenlaan (Blauwe zone, met duurtijd 4u) en op de private parking van het woonzorgcentrum aan de Wingerdstraat.