De Alzheimer Code 2017: nog 6 dagen te gaan ...

Expertisecentrum Dementie Vlaanderen vzw
Lokkaardstraat 8
2018 Antwerpen
www.dementie.vlaanderen

t 03 609 56 14
f 070 224 777

regionale expertisecentra dementie in Antwerpen*, Brugge, Brussel, Dendermonde, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven*, Turnhout

* met antennepunten in Mechelen en Heikruis

Volg ons via LinkedIn en Twitter of word lid van onze Facebook-groep

Elke dinsdagavond vanaf 20 uur

CHAT!

 www.omgaanmetdementie.be

 

Dementie en nu
psycho-educatie voor mantelzorgers

www.jongdementie.info

 

De Alzheimer Code 2017: nog 6 dagen te gaan …

Het is bijna zover! Op 14 september gaat De Alzheimer Code feestelijk van start om 20 uur in CC De Spil in Roeselare. Kom jij dat met ons vieren?

Op het programma staat ‘Gisteren zal het regenen’, een warme voorstelling met Josse de Pauw, Hannah De Meyer, Koenraad Tinel en het Rony Verbiest Trio. Tickets voor de voorstelling kan je hier online bestellen. Meer info over de voorstelling vind je hier.

Programma
Tot en met 30 november staat een heleboel op het programma. Over heel Vlaanderen worden er tentoonstellingen, muziekactiviteiten, lezingen, wandelingen, studiedagen, infomomenten en theater- en filmvoorstellingen georganiseerd. Het volledige programma kan je raadplegen op de website.

Sociale media
Recent lanceerde De Alzheimer Code een trailer. Deze kan je hier bekijken. Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die in het kader van De Alzheimer Code georganiseerd worden, kan je ook terecht op de Facebook-pagina of de Twitter-account. Hopelijk tot op een van de evenementen!

 

 

e-shopVoor je bestelling van onze publicaties heten wij je van harte welkom in onze e-shop. Kom binnen en neem vrijblijvend een kijkje!

< boven > < venster sluiten >