Contact

klik voor meer informatie op Orion of PGN

ORION   -   PGN

Actueel

Twee voor de prijs van één: nieuwe campagne plaatst hersengezondheid in de kijker

Een gezonde leefstijl kan het risico op dementie verminderen. Daarom lanceren de expertisecentra dementie op maandag 9 mei de campagne '2 voor de prijs van 1': wat goed is voor je hart, is goed voor je hersenen! Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder >

'Restaurant Misverstand' zet jongdementie op de kaart

In de loop van maart startte het eerste seizoen van 'Restaurant Misverstand' in Vlaanderen. Anouck de Bruijn, coördinator van ons regionaal expertisecentrum dementie Orion ism PGN, zorgt voor begeleiding en ondersteuning van het hele team en voor de gevatte duiding tijdens het programma.

Lees verder >

Inspiratiedag Inloophuis Dementie op 10 juni te Mechelen

Heb je ervaring of zelf plannen voor het oprichten van een inloophuis dementie? Dan ben je van harte welkom op een boeiende denkdag die ingericht wordt door het 't moNUment te Mechelen. Je vindt hierover alle informatie door te klikken op lees verder

Lees verder >

Werk jij mee aan een onderzoek over de intimiteitsbeleving van vrouwen ouder dan vijftig met een partner met een vorm van dementie?

Julie Bogaerts, studente aan de interuniversitaire masteropleiding Gender en Diversiteit, is op zoek naar participanten voor haar masterproef, dat kadert in een breder etnografisch onderzoeksproject naar intimiteit op latere leeftijd. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder >

Studenten uit de BanaBa opleiding in het zorgmanagement (Vives Health Care School) organiseren webinar 'Rouwverwerking bij zorgverleners'

Op dinsdag 15 maart van 19u tot 21 organiseert Vives Health Care School een webinar die gaat over rouwen bij zorgverleners: "Hoe gaat het écht met jou?" Klik op 'Lees verder' voor meer informatie en voor inschrijvingen.

Lees verder >
Alle berichten