Contact

klik voor meer informatie op Orion of PGN

ORION   -   PGN

Actueel

Overleg Platform Dementie 2022

Op 18/10 organiseerden we een Overleg Platform Dementie (OPD) op campus Drie Eiken (UA). We mochten een 80-tal deelnemers verwelkomen! Klik op 'Lees verder' voor een verslag van deze boeiende namiddag.

Lees verder >

Dementievriendelijk Heist-op-den-Berg zet kaartjes voor handelaars in de kijker

Op de dag van de klant, 1 oktober, brengen we samen met het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, de Alzheimerliga Vlaanderen en WZH Ten Kerselaere onze kaartjes onder de aandacht met enkele praktische tips voor handelaars hoe je omgaat met personen met dementie die in je handelszaak komen.

Lees verder >

Stadsmuseum Lier geeft dementievriendelijke rondleidingen

Op Werelddag Alzheimer 2022 start het stadsmuseum van Lier met rondleidingen voor mensen met dementie. Zo kan onder meer de geschiedenis van de stad ontdekt worden. Maar er kan ook verwijld worden bij de talloze kunstwerken die het museum rijk is. Ga naar lees verder voor bijkomende en praktische informatie.

Lees verder >

Overleg Platform Dementie 2022

Op 18 oktober 2022 organiseren we een nieuw Overleg Platform Dementie met als thema: 'Dementie en vermissing'. Interesse? Klik op 'Lees verder'.

Lees verder >

Overzicht Praatcafés Dementie september 2022

Ben jij mantelzorger van een persoon met dementie en ben je benieuwd welke thema's er deze maand op de agenda staan in de Praatcafés Dementie? Klik op 'Lees verder'.

Lees verder >
Alle berichten