Contact

klik voor meer informatie op Orion of PGN

ORION   -   PGN

Actueel

Nieuw: vormingsnamiddag "Natuurlijk heeft dit zin"

Werk je in een WZC en ben je op zoek naar zinvolle dagbesteding voor personen met dementie? Het expertisecentrum dementie Orion ism PGN organiseert op 6 juni een boeiende vormingsnamiddag met Maite Mallentjer als spreker! Je hoeft dus niet te wachten tot we in jouw organisatie een vorming komen geven, je kan je nu individueel inschrijven in dit open aanbod. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie of om jezelf in te schrijven.

Lees verder >

Gezocht: personen met dementie en/of hun naasten voor testing website

Vrije Universiteit Brussel, Universiteit Gent en KULeuven zijn op zoek naar personen met dementie en/of hun naasten, die een website rond vroegtijdige zorgplanning willen testen. Help jij graag mee? Klik op 'Lees verder'.

Lees verder >

Orion verwelkomt Maite Mallentjer!

Vanaf 1 februari verwelkomen we Maite Mallentjer als nieuwe vormingsmedewerker bij het Expertisecentrum Dementie in Antwerpen! Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder >

Programmatie Familiegroepen (Jong)Dementie en Praatcafés Dementie Provincie Antwerpen 2023

Ontdek via 'Lees verder' de nieuwe brochure met de programmatie van de Familiegroepen Dementie en Jongdementie & de Praatcafés Dementie in provincie Antwerpen 2023!

Lees verder >

Programma terugkomdagen Referentiepersonen Dementie 2023

Ben jij Referentiepersoon Dementie binnen provincie Antwerpen? Ook in 2023 staan er weer erg boeiende thema's op de agenda van de Terugkomdagen voor Referentiepersonen Dementie. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie en inschrijvingslink.

Lees verder >
Alle berichten