Contact

klik voor meer informatie op Orion of PGN

ORION   -   PGN

Actueel

Voorstelling: 'Dementie, je staat er niet alleen voor'

Op 23 november organiseren district Hoboken in samenwerking met Expertisecentrum dementie Orion een theatervoorstelling in t’Gravenhof te Hoboken.

Lees verder >

Seniorenbeurs te Heist-op-den-Berg in het teken van Dementie: UITGESTELD!!!!!!!!!

Op 23 november zou er een grootse opgezette en covid-safe Seniorenbeurs plaatsvinden in het CC Zwanenberg te Heist-op-den-berg met als thema 'Dementie'. Dit is helaas wegens de huidige covid-omstandigheden uitgesteld. Later verneemt u meer over een nieuwe datum. Klik op 'lees verder' over hoe de beurs werd opgevat.

Lees verder >

Praatcafé Dementie Dwaallicht in Malle: “De zorg van de mantelzorger”

Op 25/11 organiseert PCD Dwaallicht een avondeditie 'De zorg van de mantelzorger', door Luc Van de Ven (klinisch ouderenpsycholoog) en een mantelzorger. Deelname is gratis! Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder >

Praatcafé Dementie DeMens in Rumst: 'Maakt dementie onbekwaam?'

Op donderdag 21 oktober spreekt jurist Erik Langerock op het praatcafé dementie DeMens over zijn boek: "Maakt dementie onbekwaam?". Begrippen als 'het zorgvolmacht' en 'de bewindvoering over personen en goederen' komen ter sprake. Een mantelzorger getuigt. Gratis toegang. Inschrijven is verplicht. Klik op 'lees meer' voor praktische informatie.

Lees verder >

Onze studiedag rond intimiteit en seksualiteit: 'Liefde ... roest niet'

Op 9/12/2021 organiseren we samen het het regionale Expertisecentrum Dementie Tandem onze studiedag 'Liefde ... roest niet'. Op deze studiedag staan we stil bijdeze thema's en gaan we hierover in gesprek met een aantal zeer boeiende gastsprekers. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder >
Alle berichten