Contact

klik voor meer informatie op Orion of PGN

ORION   -   PGN

Actueel

Cursus voor mantelzorgers 'Dementie en nU' gratis in Mechelen

Vanaf maart 2021 wordt het Psycho-educatiepakket ‘Dementie en nU’ opnieuw gratis aangeboden in Mechelen. De begeleiding van de cursus is in handen van de coördinator van 't moNUment, het Inloophuis Dementie te Mechelen.

Lees verder >

Vlaamse Lotgenotengroep Frontotemporale Dementie

Heeft jouw naaste frontotemporaal dementie of vermoed je frontotemporaal dementie bij jouw naaste? Heb je behoefte aan contact met andere mantelzorgers, die betrokken zijn bij personen met frontotemporaaldementie? Hier vind je het nieuwe programma van de Vlaamse Lotgenotengroep Frontotemporale Dementie. Klik op 'Lees verder' voor het aanbod van 2021.

Lees verder >

Psycho-educatiereeks voor mantelzorgers van personen met dementie

Ben jij een mantelzorger die thuis of daarbuiten zorgt voor een persoon met (jong)dementie? Hoe lukt het jou om te zorgen voor de persoon met dementie én toch ook voor jezelf? Mogelijk ben je wel geïnteresseerd in deze reeks van het psycho-educatiepakket Dementie en nu! Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.

Lees verder >

Gratis webinar op 15 maart van 19u30 tot 20u30: Langer thuis met dementie

Tijdens het webinar krijg je antwoorden over strategieën om langer thuis wonen mogelijk te maken, zoals hulpmiddelen, tips voor dagbesteding, het omgaan met veranderend gedrag en het geven van vrijheid op een veilige en verantwoorde manier.

Lees verder >

Zomerkamp 2021

Van 13 tot en met 16 augustus organiseren het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen en de Alzheimer Liga Vlaanderen een zomerkamp voor kinderen met een mama of papa met jongdementie. Voor meer informatie, klik op lees verder.

Lees verder >
Alle berichten