Contact

klik voor meer informatie op Orion of PGN

ORION   -   PGN

Actueel

Praatcafé Dementie Pallieterland op 28 september te Lier

Dr. Francis Krekelberg en psychologe Annelies Schoenmakers uit het H. Hartziekenhuis van Lier spreken over de diagnosestelling en opvolging bij dementie. Nadien volgt er een boeiende getuigenis van een mantelzorger. Klik op 'lees' verder voor meer informatie.

Lees verder >

Nijlen engageert zich voor een dementievriendelijke gemeente

Het lokaal bestuur Nijlen ondertekende op 15 september het engagement om haar gemeente dementievriendelijker te maken. In een druk bijgewoonde 'coronaproof' persconferentie werd het engagement inhoudelijk toegelicht en ondertekend. Klik op 'lees verder' voor meer toelichting.

Lees verder >

Gratis theatervoorstelling ‘Dementie, je staat er niet alleen voor’ op 21 september in Bonheiden

Op Wereld Alzheimerdag, dinsdag 21 september, organiseert het gemeentebestuur Bonheiden de gratis theatervoorstelling ‘Dementie, je staat er niet alleen voor’ van het Arto Verteltheater. Klik op 'lees verder' voor meer informatie.

Lees verder >

Praatcafé dementie Klein-Brabant Vaartland digitaliseert Routeplanner Dementie

In 2016 lanceerde de werkgroep ‘praatcafé dementie Klein-Brabant Vaartland’ voor het eerst een regionale routeplanner dementie. Voortaan is de informatie ook digitaal te raadplegen met handige rechtstreekse, klikbare links naar verschillende organisaties en hulpverleners. Benieuwd naar de nieuwe, digitale versie? Kom dan zeker naar het praatcafé dementie op dinsdag 21 september 2021 om 14u in de theaterzaal "Hingene" te Bornem. Klik op 'lees verder' om te weten wat je mag verwachten.

Lees verder >

Mechelen pakt uit met unieke posters om taboe te doorbreken

De stad Mechelen zet dit jaar in op een brede bewustmakingscampagne om het taboe rond dementie te doorbreken. Via verschillende initiatieven proberen zij de Mechelaars te bereiken. Eén van deze unieke manieren zijn raamposters met slogans in het Mechels dialect. Klik op 'lees verder' om meer te weten te komen en de posters te bekijken.

Lees verder >
Alle berichten