Inloophuis Dementie in Antwerpen

Officiële opening: Inloophuis Dementie Antwerpen
j
Woensdag 6 september om 13.30 uur openen in Antwerpen de deuren van het nieuwe Inloophuis Dementie voor mensen (met een vermoeden van) dementie en hun naasten.
j
Nood aan een luisterend oor? Informatie nodig? Hopeloos verdwaald in het zorgaanbod? Of wil je gewoon even praten met lotgenoten? Benieuwd naar dit nieuwe inloophuis? Kom dan zeker langs: onze deuren staan open!
Het inloophuis is elke eerste woensdagnamiddag van de maand geopend van 13.30 tot 16.30 uur.
j
Dit is een gezamenlijk initiatief van Alzheimer Liga Vlaanderen, Regionaal Expertisecentrum Dementie Orion ism PGN, Eerste Lijnszone Antwerpen Centrum, Amate en GZA Zorg en Wonen, GZA Ziekenhuizen, ZNA – Ziekenhuis Netwerk Antwerpen, Zorgbedrijf Antwerpen , wzc Onze-Lieve-Vrouw van Antwerpen,en het intermutualistisch punt.
Als regionaal Expertisecentrum Dementie zetelen we mee in de stuurgroep van het Inloophuis Dementie en ondersteunen we de professionele hulpverleners die ter plaatse in gesprek gaan met bezoekers van het inloophuis. Dit doen we dankzij intervisie en opleiding.
j
Hopelijk zien we je op de opening in september!
f
In een notendop:
f

Wat: Feestelijke opening Inloophuis Dementie Antwerpen
Locatie: Grote Kauwenberg 33, 2000 Antwerpen
Bereikbaarheid: Check www.slimnaarantwerpen.be
Wanneer: Woensdag 06/09/2023, ontvangst vanaf 13u30 – einde voorzien om 16u30
Kostprijs: Gratis, inschrijven verplicht (zie QR-code) en mogelijk tot 29/08/2023

QR-code voor inschrijving: 

 

 

Voor wie: Voor iedereen die geïnteresseerd is in het nieuwe Inloophuis Dementie in Antwerpen, zowel professionals als niet-professionals
Nood aan extra informatie? Neem gerust contact op via het nummer 03/213.66.66

j