Zet jij (jong)dementie op de kaart?

 

 

 

 

 

    Jij ook?

 

Vanuit het regionale Expertisecentrum Dementie Orion ism PGN ontwierpen we kaartjes, die je kan beschrijven en versturen naar wie je maar wil. We hopen hiermee het thema (jong)dementie meer bespreekbaar te maken. Wanneer meer mensen kennis hebben van dit thema en we hierover durven spreken, voelen personen met (jong)dementie en hun omgeving zich (h)erkend en ondersteund.

Wens jij een familielid, een vriend, een naaste of een collega een warme boodschap te bezorgen en tegelijk ook (jong)dementie mee op de kaart te zetten? Bestel dan nu jouw pakketje! Dit doe je door het formulier in deze link in te vullen: https://forms.office.com/r/kxprKm8Hrx. Nadien ontvang je een factuur met betalingsgegevens en wordt jouw pakketje verzonden.

Ieder pakketje bevat 6 verschillende kaartjes. Hieronder kan je al deze kaartjes bekijken.

Wanneer je jouw bestelling graag thuis bezorgd krijgt, rekenen we hiervoor een leveringskost van 2.95 euro per bestelling aan (in België). Je kan jouw bestelling ook ophalen. Dit gebeurt op afspraak in ons kantoor te Antwerpen (Markgravelei 133, 2018 Antwerpen). Stuur hiervoor een mailtje naar anouck.debruijn@dementie.be

Alvast bedankt om (jong)dementie mee op de kaart te zetten!
d
d