Symposium n.a.v. 20 jaar expertisecentrum dementie Sophia!

Omwille van de coronamaatregelen en het feit dat het feestsymposium niet kan doorgaan zoals wij het graag zouden inrichten, hebben we beslist om dit met een jaar uit te stellen.

Uitstel is echter geen afstel! Er werd reeds een nieuwe datum vastgelegd voor het symposium, nl. dinsdag 12 oktober 2021.

Het volledige programma blijft behouden. Via onze nieuwsbrief brengen we jullie later op de hoogte wanneer er kan ingeschreven worden. We hopen dat jullie op 12/10/2021 ook van de partij zullen zijn!

 

Regionaal expertisecentrum dementie Sophia viert dit jaar haar 20-jarig bestaan en daar zijn we best trots op! Daarom nodigen we je uit op ons feestsymposium. De rode draad doorheen het symposium is verleden-heden-toekomst. Zo staan we onder meer stil bij de evolutie in het dementiebeleid binnen Vlaanderen. We hebben eveneens aandacht voor de medische evolutie. 

Ook zijn we dankbaar voor de vele samenwerkingen binnen uiteenlopende sectoren in het opzetten van regionale projecten rond dementie. Projectwerking krijgt dan ook een prominente plaats op ons symposium. 

 

Programma

13u00  Ontvangst met koffie
13u30 Welkomstwoord
13u45  Evolutie dementiebeleid in Vlaanderen door dhr. Jurn Verschraegen
14u20  Medische evolutie van dementie door Dr. Vanhee
15u15 Geselecteerde projecten aan het woord
16u30 Slotwoord
16u45 Receptie n.a.v. 20 jarig bestaan ECD Sophia 

 

Locatie

Het Notenhof (AZ Groeninge), President Kennedylaan 4 te Kortrijk.

De parking van Het Notenhof bevindt zich aan de overkant van de President Kennedylaan.

 

Inschrijven

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht. Binnenkort kan je hier de link tot inschrijven terugvinden. We houden jullie via onze nieuwsbrief op de hoogte. 

 

Mochten er op dat moment nog COVID-19 maatregelen van toepassing zijn, voorzien wij een alternatief programma.