Familiegroep Dementie regio Heist-op-den-Berg met thema: Zin en onzin van trajectbegeleiding bij personen met dementie.

Zin en onzin van trajectbegeleiding bij personen met dementie. Spreker is Noëlla Vermunicht van de sociale dienst WZH Ten Kerselaere.
In de Familiegroep Dementie komen mantelzorgers en familieleden samen om informatie, ervaringen en steun met elkaar te delen. Je zorgen delen met lotgenoten? Dat kan bijzonder veel deugd doen!
Het doel van onze Familiegroep is naast het contact met lotgenoten ook informatieve momenten in te lassen. Tijdens de Familiegroep Dementie bespreken we een thema dat betrekking heeft op dementie, aangevuld met praktische tips. Naast dit informatieve moment is het “lotgenoot” zijn even belangrijk. Er is tijd voor vraagstelling, een kopje koffie en rustig samen zijn. Tijdens dit praatmoment voel je dat je er als mantelzorger niet alleen voor staat. De groepsdynamiek vormt de stuwende kracht in onze Familiegroep. Samen zijn we sterk! De Familiegroep wordt begeleid door referentiepersoon dementie Annelies Van Hoof.

Jouw activiteit op deze kalender? Dat kan! Vul via deze link alle gegevens in en, na goedkeuring, plaatsen we deze graag online.

Je toegevoegde activiteit verschijnt tegelijk op dementie.be, alzheimerliga.be, jongdementie.info, onthoumens.be, dementieennu.info.