Familiegroep Dementie Regio Wiekevorst - speciale voorstelling 'Hoofd vol mist'.

In de Familiegroep Dementie komen mantelzorgers en familieleden samen om informatie, ervaringen en steun met elkaar te delen. Je zorgen delen met lotgenoten? Dat kan bijzonder veel deugd doen!

‘Hoofd vol mist’ is een theatermonoloog die het actuele thema dementie op een toegankelijke manier tot bij de toeschouwer wil brengen. Enerzijds heb je het persoonlijke verhaal van een kleindochter die vertelt over het proces dat haar oma doormaakt. Anderzijds is er het verhaal van ‘de’ persoon die dementeert. In een regie van Magda Van der Aa, brengt actrice Kristel Vranken op een serene manier haar monoloog, gesteund door livemuziek van saxofonist Stefaan Daems. Hoofd vol mist is gebaseerd op ‘Het Vergeetboek’ van Kees Opmeer en ‘Vlinderpark Alzheimer’ van Johan Van Oers.

Jouw activiteit op deze kalender? Dat kan! Vul via deze link alle gegevens in en, na goedkeuring, plaatsen we deze graag online.

Je toegevoegde activiteit verschijnt tegelijk op dementie.be, alzheimerliga.be, jongdementie.info, onthoumens.be, dementieennu.info.