Kinderen van een ouder met jongdementie ontmoeten elkaar

Als één van je ouders jongdementie heeft, brengt dit heel wat uitdagingen met zich mee. Voor de omgeving, vrienden en familie is het niet altijd gemakkelijk om dit te begrijpen. Daarom geven we kinderen en jongeren de kans om hun ervaringen te delen met lotgenoten. Andere kinderen en jongeren die ook geconfronteerd worden met jongdementie in hun gezin.

Op dinsdag 9 februari 2021 van 19u00 tot 20u30 organiseert Alzheimer Liga Vlaanderen (in samenwerking met het Expertisecentrum dementie Vlaanderen) een “online ontmoetingsmoment voor kinderen van een ouder met jongdementie”. Kinderen en jongeren t/m 26 jaar ontmoeten elkaar online en praten over welke invloed dementie heeft op hun dagelijks leven. Schrikt praten je wat af? Geen probleem, gewoon luisteren naar de anderen kan ook.

Inschrijven kan via lien.vandenbergh@alzheimerligavlaanderen.be

Jouw activiteit op deze kalender? Dat kan! Vul via deze link alle gegevens in en, na goedkeuring, plaatsen we deze graag online.

Je toegevoegde activiteit verschijnt tegelijk op dementie.be, alzheimerliga.be, jongdementie.info, onthoumens.be, dementieennu.info.