#EenNootVoorDementie: steek mantelzorgers van personen met dementie een hart onder de riem!

Expertisecentrum Dementie Vlaanderen vzw
Lokkaardstraat 8
2018 Antwerpen
www.dementie.vlaanderen

t 03 609 56 14
f 070 224 777

regionale expertisecentra dementie in Antwerpen*, Brugge, Brussel, Dendermonde, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven*, Turnhout

* met antennepunten in Mechelen en Heikruis

Volg ons via LinkedIn en Twitter of word lid van onze Facebook-groep

Elke dinsdagavond vanaf 20 uur

CHAT!

 www.omgaanmetdementie.be

 

Dementie en nu
psycho-educatie voor mantelzorgers

www.jongdementie.info

 

#EenNootVoorDementie: steek mantelzorgers van personen met dementie een hart onder de riem!

Het is zover: de campagne #EenNootVoorDementie schiet uit de startblokken. Een hele tijd geleden kwamen Peggy en Robin, twee supergemotiveerde Vlaamse verpleegkundigen, bij ons aankloppen met het idee om mantelzorgers die dag in dag uit voor een naaste met dementie zorgen een hart onder de riem te steken. Vanuit de expertisecentra dementie zetten we heel graag de schouders onder dit prachtige initiatief. En dat doen we niet alleen!

Samen met minister Jo Vandeurzen, de Alzheimer Liga Vlaanderen en de Stichting Alzheimer Onderzoek starten Peggy en Robin hun eigen ‘Ice Bucket Challenge’ ter ondersteuning van iedereen die in de zorg voor mensen met dementie het verschil maakt. Het ijskoude water is er echter niet bij en werd vervangen door het symbolisch kraken van een okkernoot. Wil jij alle mantelzorgers en mensen die in de zorg het leven van iemand anders mooier maken mee bedanken? Surf snel naar onderstaande link, kraak een noot, deel je foto of video online en nomineer drie mensen om hetzelfde te doen!

Lees hier het persbericht  of surf naar de website van het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen.

Contacten voor de pers: Robin Biets en Peggy Lavaerts (initiatiefnemers ‘Een Noot Voor Dementie’), 0472 38 67 91/0494 15 47 69 – Jurn Verschraegen  (directeur Expertisecentrum Dementie Vlaanderen): 0478 38 76 84

e-shopVoor je bestelling van onze publicaties heten wij je van harte welkom in onze e-shop. Kom binnen en neem vrijblijvend een kijkje!

< boven > < venster sluiten >