Praatcafé dementie - rol van de huisarts en apotheker

Praatcafé Dementie – 27 april 2021

De huisarts en de apotheker zijn een belangrijk aanspreekpunt voor personen met dementie en mantelzorgers. Bij hen kun je terecht met vermoedens van dementie of gevoelens dat er iets niet pluis is bij jezelf of je naaste. Ook als je al een diagnose hebt zijn zij er voor je met advies over ondersteuning, medicatie en hoe je gezond en veilig verder kan. Op 27 april om 19 uur hebben wij dr Nathalie van Buylen en apotheker Ann Herzeel te gast op ons praatcafé. Zij komen vertellen over de steun die zij bieden en hoe zij samenwerken. Dit praatcafé is geschikt voor familieleden, mantelzorgers en professionals.

Vanwege de aanhoudende corona maatregelen zal dit praatcafé online doorgaan via praatbox.be. Om je te registreren neem je het best contact op via email of telefoon op broes@dementie.be of 027780170.

Jouw activiteit op deze kalender? Dat kan! Vul via deze link alle gegevens in en, na goedkeuring, plaatsen we deze graag online.

Je toegevoegde activiteit verschijnt tegelijk op dementie.be, alzheimerliga.be, jongdementie.info, onthoumens.be, dementieennu.info.