Praatcafé Dementie BXL

 

Praatcafé Dementie BXL

Wil je meer te weten komen over dementie?

Wil je jouw verhaal eens kwijt?

Of wil je horen hoe anderen hiermee omgaan?

Dat kan met een hapje en een drankje erbij op het Praatcafé Dementie BXL.

Met de eerstvolgende keer een Special Edition: Muzikaal Theater:

 donderdag 20 oktober 2022 om 14u

 ‘de Mens in dementie’

Een muzikale theatervoorstelling die een unieke blik werpt op het thema “dementie”. Vanuit verrassende invalshoeken worden ervaringen, opinies en gevoelens op een begeesterende wijze verweven met subtiele zelf gecomponeerde pianocomposities. Op die manier ontstaat een hartverwarmend verhaal dat probeert te raken, telkens op een andere plek…

Meer info in deze flyer.

Afspraak in het Lakenhuis, Lakensestraat 76, 1000 Brussel

 

Deelname is gratis. Inschrijving via Robbie van het expertisecentrum dementie brOes op broes@dementie.be of via 02 778 01 70.

 

Het praatcafé dementie is de ideale ontmoetingsplaats voor mantelzorgers om contact te maken met andere mantelzorgers, om de mogelijkheden in de zorg te leren kennen, om hun verhaal eens kwijt te kunnen.
We nodigen de organisaties in de zorg voor personen met dementie dan ook van harte uit om de families en kennissen van hun bewoners/cliënten/patiënten hiernaar door te verwijzen.

De partners van het Praatcafé Dementie Brussel zijn Brussels Ouderenplatform, Apothekersvereniging van Brussel, CM, Home-Info, Vlaams Mantelzorgplatform, Socialistische Mutualiteiten ECD brOes.