Vormingsnamiddag “Anders kijken naar palliatieve zorg”

Als je de diagnose ‘kanker’ krijgt en je kan niet meer behandeld worden, dan legt men snel de link naar palliatieve zorg. Ongeacht hoeveel tijd er nog rest.
Voor mensen met dementie komt het einde vaak geleidelijk, sluipend, doch we staan er niet altijd bij stil om tijdig palliatieve zorg op te starten. We merken vaak dat palliatieve zorg de laatste 2 à 3 dagen van het leven opgestart wordt. Te laat, wij beschouwen dit immers als levenseindezorg.
Palliatieve Zorg Gent-Eeklo en het Expertisecentrum Dementie Paradox werkten samen een toolbox uit om jou en je organisatie te helpen om vroegtijdige zorgplanning, palliatieve zorg en levenseindezorg dit in de praktijk te brengen.
Deze namiddag geven we een overzicht van de beschikbare documenten en tips hoe je er mee aan de slag kan gaan binnen jouw organisatie.

Prijs: 60 euro, inclusief vormingsattest

Inschrijven kan via deze link

Klik hier om de uitnodiging te bekijken en te downloaden

Jouw activiteit op deze kalender? Dat kan! Vul via deze link alle gegevens in en, na goedkeuring, plaatsen we deze graag online.

Je toegevoegde activiteit verschijnt tegelijk op dementie.be, alzheimerliga.be, jongdementie.info, onthoumens.be, dementieennu.info.