Alle berichten

Samen MENS

Oproep Samen MENS. Stel je nu kandidaat voor een coachingtraject van 15 maanden rond persoonsgerichte zorg bij mensen met dementie!

Lees verder >

Vacature

Memo is op zoek naar vrijwilligers

Lees verder >

Aanbod voorjaar 2021

Basis terugkomdagen voor referentiepersonen dementie, Thema-avonden in samenwerking met PANAL vzw, Minisymposium Lewy Body dementie, ... coronaproof georganiseerd of digitaal aangeboden indien nodig.

Lees verder >

Dementie op jonge leeftijd: leven in het nu, denken aan later. Symposium en boekvoorstelling.

NIEUWE DATUM 02/12/2021 in Leuven: Symposium met boekvoorstelling ‘Dementie op jonge leeftijd’ waarbij de nieuwste inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek en praktijk in Nederland en Vlaanderen aan bod komen.

Lees verder >

Gratis e-learnings bij covid-19

Werk je in deze coronatijden met mensen met dementie en kan je een opfrissing gebruiken? Ben je op zoek naar tips om te communiceren bij dementie? Hoe geef je warme zorg met een mondmasker aan? Op deze drie vragen geven we antwoorden in drie beknopte e-learnings. Je kan ze gratis bekijken!

Lees verder >

Brochure 'dementie, als je ermee te maken krijgt'

Nieuwe brochure in magazinevorm met informatie over dementie.

Lees verder >

Boek jongdementie

NIEUW Dit boek is een volledige gids voor jonge mensen met dementie, hun familie en hulpverleners die op zoek zijn naar een omvattend beeld bij dementie op jonge leeftijd.

Lees verder >