Musi-Move Kortrijk

Muziekbeleving voor personen met dementie (die nog thuiswonend zijn), hun mantelzorger of buddy. We gaan van klassiek over pop tot rock en wie de tekst niet kent, zingt “doebidoebidoe”, beweegt of slaat de maat mee! Je hoeft niet mooi te kunnen zingen, het gaat om plezier, ontmoeten de stem oefenen. Ook studenten en scholieren zijn zeker welkom!

We komen samen iedere eerste donderdagnamiddag van de maand van 14.00 tot 15.30 in de “Meetinglounge” van Budalys, Dam 2B te Kortrijk.

Meer info of inschrijven kan via gezinszorg@h-hart.be of 056/321 120.

Deelnameprijs: GRATIS

Eerstvolgende bijeenkomsten: 16/01, 06/02, 05/03 en 02/04/2020. 

 

Musi-Move vzw heeft als doel een goede, positieve interactie te bevorderen tussen mensen met (jong)dementie, mantelzorgers, buddy’s, familie, vrienden, buren en alle anderen die met hen omgaan.

Musi-Move wil op zoveel mogelijk plaatsen ‘Musi-Move-momenten’ organiseren. Op klassieke en andere muziek wordt een aantrekkelijk programma samengesteld. Er wordt bewogen, gezongen en op verschillende manieren kan er worden mee gedanst, ook zittend, gebruik makend van leuke attributen. 

Aan een ‘Musi-Move-moment’ neemt iedereen deel onder leiding van een Musi-Move leider. Een bijeenkomst leert mensen intuïtief omgaan met dementie. 

 

Musi-Move Kortrijk is een project van: Hilde Vandeputte – Muziekpedagoog i.s.m. Zorggroep H-Hart en ECD Sophia. 

Contactgegevens: Dienstencentrum Groote Broel – Jongdementie, gezinszorg@h-hart.be, 056/321 120.