Thema vorming

We organiseren zowel voordrachten als vormingen. Deze zijn bedoeld voor een publiek dat in de familie of op professioneel vlak (dagdagelijks) geconfronteerd wordt met dementie.

VOORDRACHTEN

Voordrachten kunnen aan elk doelpubliek gegeven worden maar richten zich voornamelijk naar mantelzorgers en vrijwilligers. De tijdspanne van een voordracht is af te spreken. Vraagprijs varieert van 125 tot 300 euro (excl. vervoersonkosten) voor één voordracht.

Overzicht van onze voordrachten:

VORMINGEN

Vormingssessies richten zich tot voorzieningen die zorg organiseren voor personen met dementie. Het aanbod wil verpleegkundigen, verzorgenden, ergo- en kinesitherapeuten, woonleefbegeleiders, logistiek medewerkers,… inspireren. De gehanteerde methodiek is interactief, gericht op de praktijk en doorspekt met toepasselijk beeldmateriaal. De kostprijs bedraagt 300 euro (excl. syllabus en vervoersonkosten). Vanaf het 4de uur kost het 100 euro per uur.

Overzicht van onze vormingen:

Indien je een vorming wenst te organiseren in jouw organisatie, dan kan je beroep doen op ons.  Wij werken de vormingen steeds uit op maat van de organisatie. Deze zal eerder theoretisch of eerder praktisch uitgewerkt zijn, naargelang de vraag en/of het publiek.

De vorming wordt telefonisch (056/32 10 75) of per mail (sophia@dementie.be) vastgelegd. Er worden afspraken gemaakt voor  het begin- en einduur van de vorming, het doelpubliek en het aantal deelnemers. Alle afspraken worden schriftelijk bevestigd. Je ontvangt een factuur na de vorming. Indien de organisatie dit wenst, kunnen wij aanwezigheidsattesten bezorgen voor de deelnemers.

Klik hier voor de volledige vormingsbrochure.