Thuiszorgzakboekje

thuiszorgzakboekje

Het thuiszorgzakboekje staat boordevol nuttige adres- en infogegevens over alle diensten en personen die zorg of ondersteuning kunnen bieden in de eerstelijnsgezondheidszorg.

Zoek je een thuisverpleegkundige, kinesist, diëtist of poetshulp? Waar kan je terecht voor psychiatrische hulpverlening of palliatieve zorgen? Wie kan instaan voor de boodschappen of het vervoer van een zorgbehoevende? Op deze en tal van andere vragen biedt het thuiszorgzakboekje in een handomdraai een antwoord!

Iedereen kan op een eenvoudige manier het bestaande aanbod in de eerstelijnsgezondheidszorg uit de provincie West-Vlaanderen raadplegen. De gegevens die voor jou interessant zijn kan je bijhouden in een gepersonaliseerd zakboekje.

Je kan als zorgaanbieder zelf jouw contactgegevens en andere informatie aanpassen en beheren! Hiervoor dien je jouw persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in te vullen.

Sta je nog niet in het thuiszorgzakboekje? Stuur een mail naar het SEL van jouw regio en zij helpen je graag verder.

Het thuiszorgzakboekje is een realisatie van de samenwerkingsinitiatieven eerstelijnsgezondheidszorg van West-Vlaanderen. Voor meer informatie over de werking klik je door naar www.selwvl.be.