In-Licht

Het praatcafé dementie In-Licht te Hoboken startte in 2016 naar aanleiding van ons project over armoede en dementie. Dankzij de samenwerking van lokale partners gaat In-Licht verder om op een laagdrempelige manier informatie over dementie te delen.

In-Licht heeft er ook een nieuwe partner bij en die zorgt meteen ook voor de nieuwe locatie. Voortaan is iedereen welkom in de bibliotheek van Hoboken in de Kapelstraat 64. Deze bibliotheek heeft ook een EHBD-koffer waarover je hier alles kan lezen.

Inschrijven hoeft niet maar als je graag met jouw groep samenzit, kan je wel hier een tafeltje reserveren of mailen naar orion@dementie.be. Iedereen is welkom in de bibliotheek van Hoboken.

OPGELET:
Op maandag 21 september is er een praatcafé gepland in de bibliotheek van Hoboken. Omwille van de coronamaatregelen zal deze bijeenkomt digitaal doorgaan.

Als alternatief bieden we voor u en uw familie een digitaal Praatcafé aan dat plaatsvindt op dezelfde datum, namelijk 21 september, met een vrij instapmoment tussen 20 en 21 uur. In dit virtuele overleg kan u vragen stellen, ervaringen delen en elkaar terugzien.
Sara Suykens van ECD Orion ism PGN zal aanwezig zijn om op uw vragen te antwoorden.

Als u wenst deel te nemen aan dit digitale praatcafé dan kan u uw contactgegevens en mailadres bezorgen ​aan sara.suykens@dementie.be. U kan ook bellen voor meer info naar Orion, tel. 03 247 03 8​5 of surfen naar www.dementie.be/orionpgn. Uw gegevens worden enkel gebruikt om communicatie te ontvangen over Praatcafé IN-licht.

ANNULATIE theatervoorstelling dinsdag 15 september !!!

Groepen kunnen vooraf een tafel reserveren via HO_senioren@stad.antwerpen.be