Contact
ORION   -   PGN

Actueel

Posters als communicatiewijzers 'omgaan met dementie in tijden van Covid-19'

Het ziet er naar uit dat het einde van de tunnel van deze bizarre corona-tijden helaas nog niet onmiddellijk in zicht is. Om kwaliteitsvolle zorg voor personen met dementie te kunnen blijven garanderen én om het vol te houden, is het nuttig om enkele raadgevingen in acht te nemen.

Lees verder >

Dementiezorg in coronatijden: ECD Orion ism PGN blijft beschikbaar

De huidige omstandigheden en overheidsmaatregelen noopt het RECD Orion ism PGN ertoe om ‘anders’ te gaan werken. Overlegmomenten, vormingen, coachingsgesprekken edm in uw voorziening/organisatie of op kantoor zijn helaas tijdelijk niet meer mogelijk. Maar dit wil echter niet zeggen dat RECD Orion ism PGN niet te bereiken is. Integendeel!

Lees verder >

Vertrek coördinator ECD Orion ism PGN

Sinds 23 maart werkt Riet Pauwels niet meer als coördinator van ECD Orion ism PGN maar als directeur van de Alzheimer Liga Vlaanderen. Wij wensen haar veel succes in haar nieuwe functie en zullen nog nauw met haar samenwerken in de toekomst. U kan Orion nog steeds bereiken via +32 3 247 03 85 of orion@dementie.be

Lees verder >

In-Licht

Het praatcafé dementie In-Licht te Hoboken doet verder in 2020. De bijeenkomsten gaan door in de bibliotheek van Hoboken. Wist je ook dat deze bibliotheek een EHBD-koffer uitleent! Een Eerste-Hulp-Bij-Dementie-koffer geeft informatie over dementie voor het ganse gezin.

Lees verder >

Minisymposium Referentiekader dementie op 28 mei 2020 te Herentals

Op donderdag 28 mei organiseert het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen en de RECD's Tandem en Orion ism PGN in Herentals het vierde (en laatste) minisymposium over het referentiekader voor kwaliteit van leven, wonen en zorg voor personen met dementie.

Lees verder >