Contact
ORION   -   PGN

Actueel

Overlegplatform Dementie Mechelen 16/11/2017

Donderdag 16 november 2017 van 13u30 tot 16u vindt er een nieuw Overlegplatform Dementie voor de zorgregio Mechelen plaats in de gebouwen van het CGG De Pont, Lange Ridderstraat 20, Mechelen. Tijdig inschrijven is sterk aanbevolen.

Lees verder >

Engagementsverklaring Dementievriendelijk Mechelen

Op 18 september tekende schepen voor Sociale Zaken Koen Anciaux de engagementsverklaring 'Dementievriendelijk Mechelen'. Genuanceerde beeldvorming, een proactieve benadering en versterking van personen met dementie en zijn omgeving vormen de speerpunten van het Mechels beleid.

Lees verder >

Wanneer ik er nog ben

Wanneer ik er nog ben. donderdag 19 oktober 2017 Palliatieve Hulpverlening Antwerpen vzw en het Regionaal Expertisecentrum Orion ism PGN organiseren een studiedag over waardig leven en sterven met dementie

Lees verder >

3e tref van het OverlegPlatform Dementie Zorgregio Antwerpen

OverlegPlatform DementieDEMENTIE KENT GEEN KLEUR Vergrijzing verkleurt en toch zien we weinig zorgvragers met een migratieachtergrond in onze voorzieningen. Is er geen zorgvraag of ligt het aan ons aanbod? Wat betekent cultuursensitieve dementiezorg en hoe maken we dit concreet?

Lees verder >

In-Licht

PraatcafésHet praatcafé dementie In-Licht te Hoboken doet verder in 2017! Volgende bijeenkomst is 18 september 2017 om 19u. De bijeenkomsten gaan door in de bibliotheek van Hoboken. Wist je ook dat deze bibliotheek een EHBD-koffer uitleent! Een Eerste-Hulp-Bij-Dementie-koffer geeft informatie over dementie voor het ganse gezin.

Lees verder >