Contact
ORION   -   PGN

Actueel

Praatcafés dementie voorjaar 2020

Praatcafés dementieDementie komt niet alleen. Personen met dementie, familieleden en mantelzorgers hebben vaak vele vragen en kampen met diverse gevoelens: verwarring, onrust, moeheid, onmacht, Een praatcafé dementie wil ...

Lees verder >

Praatcafé dementie Pallieterland

Na 15 jaar slaat praatcafé dementie Lier zijn vleugels uit naar de omringende gemeenten.  Het initiatief heet voortaan Praatcafé dementie Pallieterland. Voor deze jubileumeditie en overgang spreekt Prof. dr. em. Manu Keirse, rouwspecialist en klinisch psycholoog. Hij geeft toelichting omtrent het ‘levend verlies’ bij dementie en hoe ermee om te gaan. Het praatcafé vindt plaats op di. 21 januari om 19u30 in het WZC Paradijs, Transvaalstraat 44 te Lier. Iedereen welkom. Inkom gratis!

Lees verder >

Week van Dementie in Lier

Naar aanleiding van de Werelddag Dementie op 21 september slagen heel wat zorgvoorzieningen de handen in mekaar om dementie in een ander daglicht te zetten wars van het gangbare uitsluitend negatieve beeld en bespreekbaar te maken met drie boeiende activiteiten. Een overzicht van het gepland aanbod:

Lees verder >

DEMENTIE XL 2019 - Mechelen

Info rond dementie, inspiratiemomenten, wonen en leven met dementie , workshops, muziek, pannenkoeken...voor ieder wat wils! Voor personen met dementie, mantelzorgers, hulpverleners en geïnteresseerden. Iedereen welkom op 16 september in het Inloophuis Dementie ' t moNUment te Mechelen. 

Lees verder >

Mannen van 85

Theatervoorstelling "Mannen van 85" op 17 september te Hoboken

Lees verder >