2
Contact
ORION   -   PGN

Actueel

logo in-licht

In-Licht

PraatcafésHet praatcafé dementie In-Licht te Hoboken doet verder in 2017! Ze verwelkomen een nieuwe partner en meteen ook een nieuwe locatie. De bijeenkomsten zullen doorgaan in de bibliotheek van Hoboken. Wist je ook dat deze bibliotheek een EHBD-koffer uitleent! Een Eerste-Hulp-Bij-Dementie-koffer geeft informatie over dementie voor het ganse gezin.

Lees verder >
samendrie

Samendrie

Samendrie verbindt geëngageerde mensen zonder dementie met mensen met jongdementie in de provincie Antwerpen. Gezellig en gewoon samen dingen doen, daar is het hen echt om te doen.

Lees verder >
routeplanner

Routeplanner Dementie voor mantelzorgers gelanceerd

Bornem - Op het praatcafé dementie Klein Brabant/ Vaartland werd op 2 december de Routeplanner Dementie aan het publiek voorgesteld. Deze handige gids schaft informatie over verschillende voorzieningen en financiële tussenkomsten waarop mantelzorgers voor personen met dementie kunnen beroep doen. 

Lees verder >
gesprekswijzer_3

Wijzer in gesprek met mantelzorgers

Op het Overleg Platform Dementie zorgregio Mechelen werd op 17 november een “gesprekswijzer” voorgesteld om professionelen te helpen bij het contact met mantelzorgers van personen met dementie

Lees verder >
20161013_vermist_hodb_mzbeurs_2

De lokale politiezone Heist-op-den-Berg zet het project 'Vermiste personen met dementie' in de kijker op de Mantelzorgbeurs.

Op 13 oktober 2016 zette de lokale politiezone Heist-op-den-Berg het project 'Vermiste personen met dementie' in de kijker op de Mantelzorgbeurs. De bezoekers werden geïnformeerd over de inhoud van het project en kregen tips om vermissing van personen met dementie te voorkomen.

Lees verder >