Contact

ORION   -   PGN

Actueel

Onderweg naar betere dementiezorg

ECD Orion i.s.m. PGN ondersteunde het afgelopen jaar twee pilootprojecten doorheen een coachingstraject van het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, Cera en de Vlaamse overheid. Lees hier wat deze twee pilootprojecten inhielden.

Lees verder >

Brochure ‘Dementie, als je ermee te maken krijgt’

Naar aanleiding van de Werelddag Dementie op 21 september zetten we de brochure 'Dementie, als je ermee te maken krijgt' graag in de kijker als handig en laagdrempelig informatie-instrument, nu ook op papier verkrijgbaar. Diverse gemeenten in Vlaanderen bestelden een gepersonaliseerde versie en vanaf de Werelddag Dementie kan je organisatie, vereniging, stad of gemeente opnieuw bestellen, gezien de grote vraag die er reeds naar de brochure was en is.

Lees verder >

De praatcafés dementie Klein-Brabant, Pallieterland en Mechelen gaan live én digitaal!

Op 22, 24 en 28 september 2020 komen respectievelijk volgende thema’s aan bod: “Veranderend gedrag bij personen met dementie”; “Veerkracht bij mantelzorgers van personen met dementie”; “Diagnose dementie, wat nu?”. Je kan deelnemen en inschrijven via deze linken:

Lees verder >

Start coördinator ECD Orion ism PGN

Sinds 17 augustus werkt Anouck de Bruijn als nieuwe coördinator van ECD Orion ism PGN. Wij zijn blij haar te verwelkomen in ons team en kijken uit naar de fijne samenwerking. 

Lees verder >

Orion ism PGN gaat digitaal

Maak kennis met ons YouTube kanaal!

Lees verder >