Extra inspiratiedag voor Referentiepersonen Dementie

Omdat een extraatje na een jaar als 2020 welkom is, staken we als regionale Expertisecentra Tandem en Orion ism PGN de koppen bij elkaar. Hoe zouden we jullie als referentiepersonen dementie op een warme en boeiende manier kunnen samenbrengen in een vernieuwende, inspirerende omgeving die voor ons allen relevant kan zijn?

We slaagden erin om een unieke inspiratiedag samen te stellen, waarbij we samen met jullie op werkbezoek gaan in ’t enige echte ‘MoNUment’. Dit is het Inloophuis Dementie in Mechelen en vormt een belangrijk contactpunt voor personen met dementie en hun omgeving. Meer informatie kan je terugvinden op https://www.mechelen.be/tmonument-inloophuis, maar om het ‘reilen en zeilen’ van dit initiatief van dichterbij te bekijken, nodigen we jullie graag ter plaatse uit op 3 juni 2021.

Meer informatie is terug te vinden op onze websites (https://www.dementie.be/tandem/  en https://www.dementie.be/orionenpgn/) of op de flyer hieronder.

Let op: dit is dus een ‘extra’ terugkomdag voor jullie als referentiepersonen dementie uit de Provincie Antwerpen. Alle andere terugkomdagen gaan dus gewoon door zoals gepland.

Wil jij deze unieke kans niet missen?

Schrijf je dan snel in via deze link <https://www.dementie.be/tandem/extra-inspiratiedag-voor-referentiepersonen-dementie/> !