Gezocht: personen met dementie die mee willen werken aan een Europees project!

Het Europees project Certification D is op zoek naar gemotiveerde deelnemers om een of meerdere producten gratis te testen voor 2 maanden. Tot mei kunnen volgende 3 producten getest worden:

1. Terugblikken spel:

Een blikken doosje vol met kaartjes om samen sportherinneringen op te halen. Op de kaartjes zelf staat een foto, tekst en een QR-code die gescand kan worden om filmpjes te bekijken.

http://www.sportandmemory.com/terugblikken! Mantelzorgers moeten met een smartphone kunnen werken !

 

2. Tribu familiekrant:

Een familiekrantje dat maandelijks via de post thuis bezorgd wordt. Familie en vrienden kunnen via een app foto’s en verhalen toevoegen aan het krantje. 

http://www.mytribunews.com! Mantelzorgers moeten met een smartphone kunnen werken !

 

3. Timesteps klok & agenda:

Een app die zowel op een tablet als smartphone gedownload kan worden. De app biedt een klok speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie die

moeite hebben met tijd lezen. Naast de klok is ook een agenda-functie beschikbaar die mantelzorgers kunnen gebruiken om afspraken te maken die dan zichtbaar worden in de TimeSteps App van de persoon met dementie.

http://www.timesteps.nl! Persoon met dementie moet een smartphone bezitten en mantelzorgers moeten met een smartphone kunnen werken !

Wil je graag meedoen, of graag wat meer informatie? Neem contact op met lieke.lenaerts@luca-arts.be