Werk jij mee aan een website over vroegtijdige zorgplanning voor mensen met dementie en hun families?

Wil jij meehelpen bij het gebruiksvriendelijk maken van een website voor mensen met dementie en hun families?
Om mensen met dementie en hun naasten te helpen met vroegtijdige zorgplanning, wordt er momenteel een website over vroegtijdige zorgplanning ontwikkeld. Vroegtijdige zorgplanning gaat over het nadenken en praten over de zorg en behandelingen die je zou willen in de toekomst. Deze website is bedoeld om mensen met dementie en hun naasten meer informatie te geven over en hen te ondersteunen bij vroegtijdige zorgplanning.
Om de website te testen zijn de makers van de website op zoek naar personen met dementie en hun mantelzorger.
Hoe gaat het testen van de website in zijn werk?
• U zal via email een link naar de website ontvangen. U kan dan thuis de website bekijken. Dit kan samen of alleen. Zoals u dat wilt.
• Om aan de makers te laten weten wat u vond van de website, zullen zij met u (wanneer het u het best uitkomt) een afspraak bij u thuis of online in plannen (tussen 4 en 10 maart)
U hoeft geen uitgebreide kennis van de computer of vroegtijdige zorgplanning te hebben. U wordt slecht gevraagd om de website te beoordelen op zijn gebruiksvriendelijkheid zodat de website nog beter aangepast kan worden op de behoeften van personen met dementie en hun naasten. U kan samen of apart meedoen!
Heeft u interesse om te helpen? Dan kunt u contact opnemen met Charlèss Dupont via charless.dupont@vub.be.

Meer informatie over de ontwikkelaars, vind je hier.