Palliatieve zorg en dementie

Palliatieve zorg en dementiezorg leunen erg bij elkaar aan. Ze bieden allebei comfort en vertrekken vanuit de beleving van de patiënt. Palliatieve zorg bij personen met dementie is erg specifiek en niet evident. Deze vorming geeft je hierover inzichten en tips.

De opleidingen zijn een initiatief van dienst seniorenplus in samenwerking met Palliatief Netwerk Arrondissement Turnhout. PNAT is een expertisecentrum rond levenseindezorg. Via informatie en vorming bieden ze ondersteuning bij levenseindevragen en alle aspecten van palliatieve zorg

Meer info:  dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be ü Palliatief Netwerk Arrondissement Turnhout, 014 43 54 22, pnat@pnat.be, www.pnat.be

De vormingsmomenten gaan door in zaal 1 en 2 in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove van 14 tot 16 uur. Deelnemen is gratis. Wil je zeker zijn van een plaatsje? Schrijf dan in via 014 33 16 00, 2400@gemeentemol.be of aan de informatie- en onthaalbalie van welzijnssite Ten Hove, Jakob Smitslaan 24.

Jouw activiteit op deze kalender? Dat kan! Vul via deze link alle gegevens in en, na goedkeuring, plaatsen we deze graag online.

Je toegevoegde activiteit verschijnt tegelijk op dementie.be, alzheimerliga.be, jongdementie.info, onthoumens.be, dementieennu.info.