webinar: Verplant - waarom het heerlijk wonen kan zijn in het woonzorgcentrum (met auteur Ann Peuteman)

De woonzorgcentra zijn de afgelopen maanden niet weg te slaan uit het nieuws. De pandemie heeft dan ook het leven van de bewoners, hun familieleden en het zorgpersoneel grondig door elkaar geschud. Het beeld dat opgehangen wordt rond woonzorgcentra, en dat niet is verbeterd door corona, houdt mensen vaak tegen om ernaartoe te gaan. Terwijl het ook anders kan. In ‘Verplant’ ontwerpt Ann Peuteman, op basis van gesprekken met tientallen getuigenissen, het woonzorgcentrum waar ze zelf later in wil trekken. Over een jaar of veertig toch. Ann zag tijdens haar bezoeken aan woonzorgcentra hoe kleine dingen een ongelooflijk verschil kunnen maken. Tijdens de webinar gaan we dieper in gesprek met Ann en bekijken we waarom het heerlijk wonen kan zijn in het woonzorgcentrum.

Ann Peuteman is journaliste bij Knack en verdiept zich al jaren in het leven van tachtigplussers. Eerder publiceerde ze Voelt ú zich wel goed, dokter?  en Grijsgedraaid – Waarom we bang moeten zijn om oud te worden.

Panel: Ann Peuteman, Iris De Mol (Stafmedewerker ouderenbeleid VVSG), Lien Van Malderen (stafmedewerker woonzorg Zorgnet-Icuro)

Moderator: Mathieu Martens (voorzitter OKRA-Zorgrecht)

Organisatie OKRA-ZORGRECHT

Deelname is gratis
Meer info en de link om in te schrijven vind je hier:
https://www.okra.be/activiteit/webinar-verplant—waarom-het-heerlijk-wonen-kan-zijn-in-het-woonzorgcentrum-met-auteur-ann-peuteman

Deelnemers krijgen een link om de webinar te kunnen volgen

  • Locatie
  • Initiatief
    • OKRA-zorgrecht
  • Contact
Jouw activiteit op deze kalender? Dat kan! Vul via deze link alle gegevens in en, na goedkeuring, plaatsen we deze graag online.

Je toegevoegde activiteit verschijnt tegelijk op dementie.be, alzheimerliga.be, jongdementie.info, onthoumens.be, dementieennu.info.