Bereikbaarheid

Het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen vzw is gehuisvest in de Pastoor Van de Wouwerstraat 2 in Berchem. Wij zijn tijdens de werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17 uur. Het centrum is goed toegankelijk voor mensen met een beperking.
Je bent steeds welkom, liefst na afspraak.

Expertisecentrum Dementie Vlaanderen vzw
Pastoor Van de Wouwerstraat 2
2600 Berchem
t +32 3 609 56 14
e-mail

Met openbaar vervoer (geniet onze voorkeur!)
Met de trein rijd je het best tot station Antwerpen-Centraal. Daar neem je tram 15 richting Boechout P+R en stap je af aan halte Fruithoflaan in Berchem. Je stapt dan nog 80 meter richting Mortsel en dan kom je aan bij de woning op de hoek van de Grotesteenweg en de Pastoor Van de Wouwerstraat. Vanuit station Antwerpen-Berchem kan je bus 90 nemen (richting Mortsel-Lier) en na een 10-tal minuten afstappen aan halte Grotesteenweg. De halte ligt ook op wandelafstand van het kantoorgebouw.
Met de auto
Je neemt de uitrit Berchem op de R1 (de Antwerpse Ring). Als je van de uitrit van de Buitenring komt (uit de richting Linkeroever), rij je aan de stoplichten links tot aan de eerstvolgende stoplichten. Daarna draai je de Singel Zuid (R10) rechts op. Aan de eerstvolgende lichten ga je naar rechts en blijf je rechtdoor rijden op de N1. Na 1.75 kilometer ben je aan de Pastoor Van de Wouwerstraat. Je kan er parkeren op de Grotesteenweg (2 uur gratis) of in de straat zelf.
Als je van de uitrit van de Binnenring komt (vanuit noordelijke richting), afrit Berchem, ga je aan de afrit boven naar links. Je bent dan al op de N1 die je dan voor 1.75 km verder volgt. Welkom!
Met de fiets
Je kan je fiets veilig bij ons stallen. Breng wel een stevig slot mee.