Terugblik stuurgroep CASCADE in Canterbury

Terugblik stuurgroep CASCADE in Canterbury

Het CASCADE-project loopt op volle snelheid. Op 27 en 28 februari namen Jurn Verschraegen (directeur Expertisecentrum Dementie Vlaanderen) en Leentje De Wachter (projectmedewerker Expertisecentrum Dementie Vlaanderen) deel aan de meeting in Canterbury, letterlijk in de schaduw van de mooie kathedraal. In deze inspirerende omgeving toonden we het voorstellingsfilmpje van CASCADE dat het project omschrijft en dat je met jouw stem een award kan helpen opleveren. Jij stemt toch ook op CASCADE via deze link?

Verder zitten de CASCADE-leermodules momenteel in hun ontwikkelingsfase. Het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen speelt hierin een belangrijke rol. Tegen begin september 2019 zullen de pilootversies van de modules klaar zijn. De opening van de nieuwe faciliteiten in Dover en Medway staat gepland begin september van dit jaar. De constructie van de gebouwen en de rekrutering van personeel gaan in een hoog tempo vooruit. Het persoonsgerichte CASCADE-model in de praktijk brengen, dat is waar we nu voor gaan! We blijven je op de hoogte houden van de vorderingen, via onze nieuwsbrief, LinkedIn, Twitter (#cascadeeu) en onze Facebook-groep.

Voor de volgende stuurgroep is het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen de gastheer. We zijn al volop in voorbereiding om de CASCADE-partners warm te ontvangen op 18 en 19 september in Antwerpen!