Music for Life warmt je op: Iedereen zorgt voor iedereen

Music for Life 2016 is opnieuw van start gegaan. Dit jaar is de slogan ‘Iedereen zorgt voor iedereen’. Ook het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen staat bij de Goede Doelen en verschillende acties zijn al gepland. Ook jij kan ons helpen in ons werk voor een meer dementievriendelijk Vlaanderen.

Wat doet het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen met de opbrengst?
We willen de opbrengst gebruiken voor een nieuwe fotodatabank op de door ons beheerde website ‘Vergeet Dementie. Onthou mens’. De bestaande foto’s worden intussen zowat overal gebruikt en tonen een genuanceerd beeld over dementie. De nieuwe foto’s kunnen door verenigingen, (zorg)organisaties en andere niet-commerciële initiatieven gebruikt worden voor eigen publicaties, folders, websites enz. Ze zullen ook rechtenvrij worden aangeboden op www.onthoumens.be en op die manier komt de investering de gemeenschap opnieuw ten goede!
Omdat zorg en begeleiding voor mensen met dementie en hun omgeving ons nauw aan het hart ligt.
Wat kan je zelf doen tijdens de Warmste Week?
Vraag een plaat aan voor het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen. Je kan aangeven dat je wil opgebeld worden. Deel jouw verhaal en hoe je met ons in contact gekomen bent en wat je apprecieerde in de samenwerking.
– Koop de speciale Denksport in je krantenwinkel: puzzelen brengt dan ook iets op!
– Ga wafels smullen in het WZC De Zwaluw in Vollezele: de bewoners bakken ze voor jou!
– Zondag 20 en maandag 21 december wappert onze vlag bij het WZC Sint-Jozef in Oostkamp. Zelfs Johan Museeuw komt er langs (en jij kan mee op de foto). Fietsen voor het Goede Doel dus. Gewoon langskomen kan ook.
– Voeg een nieuwe actie toe op de website van Studio Brussel en laat het ons weten op communicatie@dementie.be. We plaatsen ze online en op onze facebookpagina.

Je stort liever iets op de projectrekening? Dat kan ook!
Je kan natuurlijk ook nog een fiscaal aftrekbare gift storten op onze rekening met vermelding GIFT MUSIC FOR LIFE 2015 op BE13 7350 1899 7739 van het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen vzw. Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro. Bedrijven voegen hun ondernemingsnummer toe. Het kan ook online via onze PayPal-applicatie.

Hieronder verzamelen we de foto’s of getuigenissen van je actie, bezorg ze ons!

Sfeerbeelden van de actie in WZC Sint-Jozef in Oostkamp waar Johan Museeuw mee kwam fietsen. Veel dank aan alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers die zich in het zweet hebben gefietst. De opbrengst van 2016 euro is een fantastisch resultaat!

800x600_winterfeest5      800x600_winterfeest4